hunilimom Sevgiiss ben bir tane 5 li takım koydum doğunca onu giyicek diğerleri evden takım yaptım ondan da 3 tane koydum Bir zıbın alt üst takım şapka koydum öyle kombin yaptım
Lizbonn Sevgiiss ilk gebeliğimde 4 takım götürmüştüm dogumhaneye bi takım verdim sonra gece halletti üzerini 2. Takımı giydirdim bir de fotograf cekiminde giydirdim. En son hastaneden cıkarkende diğer kıyafetini giydirmiştim oglumun 4 takım yeterli oluyor 😌
MeriHera Sevgiiss ben 2 tane 10 lu takım koydum sadece yeterde artar herhalde ağustosta doğum olacağı için fazla bile diye düşünüyorum
Kubr_a Sevgiiss ben 5′li 10′lu olarak almadım onları 1 hafta kadar anca kullanıyormuş benim bebişinde boyu uzun olduğu için ben bi tık büyük tulum ve alt üst alıp kendim kombinledim alt-üst atlet çorap, eldiven, şapka penye örtü şeklinde koydum
4cocukannesi Bende şurada durayım tecrübeli annelerden ogrenilirz. Benimde bu Perşembe günü kontrolüm var. Hafta sonu da bütün eksikleri ihtiyaçları alacağım inşallah 30 haftalık ikiz gebelik Sevgiiss .
Elatalay Valla ben bol bol aldım herseyi nasil olsa posetli geri getirip yerlrstiririm tedbirli gitmek istiyorum kafam rahat olsun
ebruserdal Ben 2 tane 10 lu hastane çıkısı koydum 2 tane 2li takım koydum içine zıbını filan takım yaptım 1 tane de tulum koydum