hamileyimben 14 haftalık hamileyim eşim aşırı burnuma kokuyor yaklaşamıyorum sizdede oluuor mu yada geçivi bir durum mu bu
Ayss01 hamileyimben geçici bir durum canım. Ben durmadan uyandiriyordum arkanı dön diyordum belli etmemeye çalışıyordum. İnsanin genelde sevdiği şeyler gözünde karariyor galiba
Pijamaskeliler hamileyimben eşim değilde bugün yemek taze fasulye pişirdim ayyy nasil kokusu kötü geldi burnumu tuttum deterjan kokuları da kötü gelio Böyle yumuşatıcı hele 11 haftaya girdim
Tugcebanu Ben de gecede 2 kere duşa gönderdiğimi biliyorum bi iki kere de nefes alışını duyuyorum diye odadan gönderdim 😂 ilk aylarda hormonal olarak kokuyor gibi geliyordu düzeliyor zamanla
Canancndn Sanal_koala00 kahkaha attım ya oturduğum yerde. Bende yüzyüze yatamıyorum 😂 adamın nefesi kokuyo bana😂😂 bazen kendi nefesimden bile rahatsız oluyorum süt içtim ağzım mezbaa gibi koktu burnuma😂
Minigim38 Gecici ama esinin biraz anlayışlı olması gerekiyor bu durumda ben esimi gördükçe banyoya gir diyordum adam bıkmıştı😁😁1,5 ay kendi evime bile giremedim kapının önünde bile dursam ac tok fark etmeden kusuyordum
Aysegul345 hamileyimben 😮💨 o günleri hiç hatırlamak istemiyorum. Eşime dönük uyuyamıyodum kokuyor gibi geliyodu halbuki mis kokar🥰 çok üzülüyodum o durumda bir an önce geçse diyodum
Elatalay hamileyimben bndede vardı ayri yatiyoduk sanki sokagin kokusunu getiriyodu.ayni odads olunca maske takıyodum yatak odasi bile kokuyodu bana sonra birden kayboldu gecti sukur.
Rumeysaakyr hamileyimben hahahhajsjdjdj benimde öyleydi leş gibi kokuyordu canım kocam ama bi süre sonra geçti
Bademsekeri16 hamileyimben evet bendede hamileliğin 7. Haftasından 16. Haftasına kadar devam etti. Sonrasında azalsada bitmedi. Hala daha eskisi gibi içtenlikle yaklaşamıyorum. Hamileliğin bitişiyle bitmesini ümit ediyorum 🥲🥲🥲🥲 şuan 34 haftalığız
Seyma_nur1 hamileyimben canım o haftalarda olur tiksinme bulantı falan bende eşime yaklaşamıyodum acayip zor bişe Allah yardımcın olsun