Tugcenur__ Merhaba 11+5 haftalıkken cinsiyete doktorum erkek dedi özele gidiyorum. İnternette cinsiyette en çok yanılma bu haftalarda oluyor yazıyor. Erkek dedi kıza döndü mü yanılma olayını yaşayan oldu mu
Prensesmelek Tugcenur__ o haftalarda net erkek demıstı sonra kız dedi haftaya detaylım var onu beklıyorum degısebılıyor cınsıyet
Buketyusra Tugcenur__ aynı haftada erkek demişti hiç değişmedi oğlum oldu şimdi hamileyim 18 haftalık oldum hala cinsiyet belli değil diyorlar doktorun tecrübesine bağlı bence birazda
Selamcanim Tugcenur__ arkadaşıma son güne kadar kız demişlerdi. Doğumda erkek bebek çıktı asla unutmam. Kuzenime de erkek demişti. Kız çıktı geçenlerde. 🤣😂 29 haftalığım hala kız mı doktor bey diyorum bu örnekler yüzünden dkdksk
Asenahil Tugcenur__ Merhaba 36+5 günlük hamileyim ilk 3 ay erkek olduğunu söyledi hekimler ama kızmış 😁
Yasi_2023 Asenahil bana da 12+ 3 de yüzde 90 kız dedi ama net bişey söylemek için 2 hafta filan var dedi doktorum yanılma olabilir mi
umyahsen Tugcenur__ bnm 14.haftada devlette kşydoktor erkek dedi. 16da özelde kız dedi. İlk kızımda da erkek demişlerdi i
Asenahil Yasi_2023 Elbette olabilir 😊 her zaman da var erkek dedi ve ben supriz yaptim mavi pasta yaptırdım açıkladım vs.😁
Selamcanim Melekprenses evet yeni. Bu çoğu kişinin başına geliyor yalnız özellik devletlik bi durum değil sanırım. Özele gidiyor kuzenim. Hatta hala inanamıyor garibim. 🤣
Melekprenses Selamcanim şaşırmamak elde değil Allah gönlüne göre versin ne diyim doğunca olması baya zor olmuştur 🤣🤣 başıma gelsin çok isterim ben ama..