Medinedogru03 Bugün kontrole gittim 7hafta 3 günlük ama kalbini dinletmedi zararlı diye ama gördüm atigini hızlı hızlı atiyodu çok güzeldi 😍 ve 12mm miş bebegim ne biliyim sevincimi burda paylaşmak istedim hihi🥰 sizlerin nasıl bebeğiniz ??❤
Bora5832 Medinedogru03 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de ilk kalp atışını gördüğüm zaman aklıma geldi sanki emojiler olur ya hızlı hızlı atıyordu kalbi.Çok güzel bir mucize🥰
Ahsenmom Medinedogru03 dünyanın en güzel hissi değil mi? 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Bende bugün kontrole gittim, anlamsız bir sıratma ile güne devam ediyorum onu görmek hissetmek muazzam 🧿🥰🤲
Ozse54 Medinedogru03 Allah kucağına aldığın günü de görmeyi nasip etsin inşallah ❤️ kalbini dinletmesi neden zararlı ama onu anlamadım
Minigin_annesi0 Medinedogru03 sağlıkla gelsin inşallah evinize bereketiyle gelecek 🐣 zaman o kadar hızlı geçiyor ki o haftalarda bende heyecanla post açıyodum kalp atışını duyduk bu kadar büyümüş şu kadar olmuş diye 🥺 9 ay geldi geçti kızım doğdu 2 ay bir haftalık oldu bile 🥺 yazarken gözlerim doldu zamanınızı çok güzel değerlendirin bu günler geri gelmeyecek sonunda bebeğinize kavuşacaksınız ama hamilelikte ayrı bi güzel🥲 size en büyük önerim boool bool uyuyun 😂😂😂🤭
Medinedogru03 Bora5832 Amin inshAllah , eveet ya o kadar güzel bir görüntü ki 😍 evet en güzel mucize 😍😍
Medinedogru03 Ahsenmom evet ya çok guzeeel haha aynen benimde öyle sırıtıp duruyorum o kadar mutluyum ki , Evet her zaman dua ederim namazimda Anne baba olmak isteyen herkeze nasip et diye 😍 aynen muazzam sağlıkla alalım kucağımıza inshAllah 😍😍
Medinedogru03 Ozse54 Amiin❤ hepimiz o günleri görelim inshAllah Allahın izniyle, bilmem belki bebek hissediyordur dinleyince kalbini o da zarar veriyodur görüntüsü olsun da zarar vermesin o minik kalbini❤
Medinedogru03 Minigin_annesi0 ya InshAllah 🥰 şimdi geçmicek gibi hissediyorum ama eminimki geçer 😁 Oyş mashAllah ona saglikla buyusun minik🥰 eveet bende öyle yapicam her anımı degerlendiricem ,hahah biliyorum uyutmicaklar bizi dimi 🤣🤣 neyse ben uyuyum bol bol haklısınız 🤣🤣❤❤