amineninannesi_3278 18.haftamdayım kızlar lütfen başından geçen yardımcı olsun idrarda protein kaçağı varmış bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı
teachervera amineninannesi_3278 Canım 33 haftalık iken gittim sonra doktorm 37 de gel dedi baktık bebek hiç kilo almamış 24 saatlik idrar tahlili yaptım yüksek çıktı protein kaçağı tansiyon yüksekti sabaha hemen ameliyata alındım. Geçen sene bunu yaşadım şimdi yine hamileyim doktor dedi tekrarlama riski var tek çaresi doğum tedavisi yok. Coraspin verdi onu kullanıyorum. Protein kaçağı kaç mg çıktı
Melismelo Doktorunuz ne dedi? Tansiyonunuz nasıl yüksek cıkıyormu? Ve ayaklarda elde yüde şişlik varmı ödem yani, genellikle gebelik zehirlenmesinden şüphelenilir bu durumda
amineninannesi_3278 Melismelo henüz doktora gitmedim yarın gidicem bana bunu sağlık ocağında ki doktor söyledi tansiyonum normal öyle şişme felan da yok
Asafmavi teachervera Merhaba bende şuan 36 haftamdayım iki gün önce kontrolde idrarda protein var dedi ama değeri sayısal olarak yazmıyor strip ile yapmışlardı protein ++ yazıyor sadece tansiyon takibi yapmamı istedi . Benim sağ ayağım aşırı şiş elimde yüzümde birşey yok ama 28 haftamdan beri sağ ayağım şiş daha önce protein falan çıkmamıştı ama
amineninannesi_3278 Kaç çıktığını bilmiyorum sizin ki yine 33 haftalıkmış doğum olmuş benim ki daha çok küçük nasıl olacak bilmiyorum normalde pıhtılaşma vardı zaten bende hem coraspirin hem iğne kullanıyorum
teachervera amineninannesi_3278 Dualarım seninle canım. Doktor bana öyle dedi tekrarlama riski var eğer olursa tedavisi yok mecburen doğum dedi. Sen doktorna sor bi
amineninannesi_3278 teachervera rabbim senin de yardımcın olsun inşallah yavrularımızı sağ salim alalım kucağımıza
teachervera Asafmavi 24 saatlik idrar tahlilinde çıkıyor canım ben 7 aya kadar hiç kilo almamıştm birden aşırı 20 kilo oldu doktorum şaşırdı tansiyon zaten 14 den inmiyordu protein kaçağı 319 mg idi doktor dedi boşuna karnında taşıma zehirliyor zaten
Asafmavi teachervera benim kilo olayı normal öyle gözle görülen ödemim de yok dediğim gibi sadece sağ ayağım aşırı şişiyor ayakta kaldıkça o kadar. Protein ++ ne demek oluyor kaç oluyor bilmiyorum ki. Tansiyon da hamile kalmadan öncede 11/7- 12/8 arasındaydı hala öyle . Dr çok önemsemedi günde iki kere tansiyon takibi yap yükselirse direk gel dedi