yigitinannesiiiii Bu bebeklerin 18-20 saat uyuduklarını kim söylemiş yaw içimde bi canavar büyütüyorum sanki😂 sürekli bi hareket halinde durmuyor hiç
_ozlmm yigitinannesiiiii ayyy valla öyle bende gece bunu düşündüm 😂 dedim herhalde hiç uyumayan bir çocuk getiricem dünyaya 😂
yigitinannesiiiii _ozlmm aynen ben uyurken uyuyosa benim uyuduğumda 6-7 saat anca uyanır uyanmaz başlıyor hareketleri akşam yatana kadar devam
aylakiral yigitinannesiiiii bu haftalarda cok oynak oluyorlar karın büyüdükçe yer daralması oluyor o günleri özlüyorsun🤩🥺
GoktugAlp yigitinannesiiiii Bnm de çok hareketli ama cinsiyeti belli değil erkek bebekler daha hareketli oluyormuş
yigitinannesiiiii aylakiral seviyorum hareketlerini ama şu sıralar çok olduğundan içimi bi tuhaf etti😂😂
yigitinannesiiiii GoktugAlp kaçıncı haftadasın canım detaylıyımı bekliyosun cinsiyet için yoksa göstermiyormu
Gulsahkrr1 Ahhanahahah en başından beri düşündüğüm tek şey bazen uykumdan uyandırıyor tekmeleri gündüzü hiç söylemiyorum bile boks maçı 🥊 eşim diyor ki “aşkım acaba uyumayı mı bilmiyor” 😅😅
motherofcats bende 27 haftalığım bu haftalarda uyku süreleri 25 30 dk imiş yarım saat uyuyup uyanıyorlar yani o kadar fazla uyumuyorlar
GoktugAlp yigitinannesiiiii 21 haftalığım canm en son ayakları aşağı inmiş baskı yapıyor du göstermedi daha da gitmedim
yigitinannesiiiii Minigim38 öncesindede hareket ediyorduda bu kadar değil 2 haftadır bu şekildeyiz canım seninkide yakındır🥰