Suleymanova25 3.4 aylık hamile oldugum zaman kıyafet fln alabilirmiyim acaba ? Yani kötü bir şeymi yoksa ?? Yani cinsiyeti oyrenince almak istiyorum sizcə alabilirmiyim 3.4 aylikda???
_ozlmm Suleymanova25 yani kötü bir şey değil aslında istediğin zaman alabilirsin ama riskli gebelik geçiriyorsan 3 ay dolduktan sonra risk kalktıktan sonra almak daha iyi sonrasında Allah korusun ters giden bir durum olunca insan çok üzülüyor 😔
Regina16 Suleymanova25 sampuan biberon atesolcer banyo kuveti masrapasi gibi seylerden baslayabilirsiniz. Biz en basinsan beri aldigimiz halde 36. Haftaya geldik hala alacaklarimiz bitmedi. Ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi bence. Risk yoksa hic beklemeyin
Suleymanova25 _ozlmm aslinda ilk hamileliyim ve çok iyi geçiyor bir sorun yok 1 hafta sonra 3 aylık olucak bende düşünüyorum cinsiyeti öyrenince kıyafet fon almaya başlayım
ZenKen Bence cinsiyetten emin olduğunuz zaman alın, çünkü toplu olunca insan alamıyor, parça parça alınca göze gelmiyor. Hele ki ilk gebelik ise masrafları çok oluyor.
_ozlmm Suleymanova25 o zaman kız erkek ortak renklerinden alabilirsin cinsiyet belli olunca da kızsa cicili bicili süslü şeylere yönelirsin erkek olursa da ona göre alırsın 😊
gorky 4ay sonrası almak daha mantıklı çünkü sürekli yeni şeyler çıkıyor mesela elektronik törpü yoktu o çıktı yada termometreli küvet yoktu o çıktı yada çantalı reflü yatağı yoktu o çıktı kıyafetlerdede keza öyle bu sefer hepsini almak istiyorsunuz 😀
Suleymanova25 Regina16 bende 11 haftalık 12 haftalıkda inşallah cinsiyetini oyrendigim bende almayı düşünüyorum