yenihamileyiz Bursa’da (özel veya devlet fark etmez) iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum sürekli onda takip olmak için, Bursa’da oturan tecrübeli anneler veya anne adayları önerilerinizi alabilir miyim?
tubasd yenihamileyiz doruk hastahanesi suhendan hanimda olmustu ilk dogumum bundada ona gitmeye basladim daha dogrusu bu hafta gittim devam edecegim inşaallah ama ozellerin fiyatları asiri yükselmiş. ozeldede sehir hastahanesine gittim bir iki kere ordada dr başak hn gittim oda iyidi sağolsun
Caglasenn yenihamileyiz Esentepe hastanesi neşe kaplan Karakaş kesinlikle ben başından beri memnunum rahatsızlanarak yattığımda gece kaç okursa olsun hem yazdı hem hastaneye direk geldi hiçbir zaman ilgisini eksik etmiyor ve hep Güler yüzlü besmeleyle yapar işini 🙏🏻
Regina16 yenihamileyiz eger dogum icin 20.000 leri gozden cikariyorsaniz kesinlikle Acibadem Hastanesi Aysegul Iltac Akkurt. Harika bir doktordu.
tubasd yenihamileyiz sinirli derken bir gebeye yada doğuma sinirlenecek bir durum ve ortam tabiiki yok. hastasini iyi takip eden bebegin gelişim ve sagligini on planda tutan daha cok dogal ve normal doguma yönlendiren biri isini incelikle yapiyor doğum anında. benim icin mahremiyet dogum aninda cok onemliydi bunuda icimi ferahlatacak sekilse yasadim şükür. kilo konusunda evet takıntılı benide zorlayan tek yani bu diyebilirim cunku nedenini bilmiyorum ama cok kilo aliyorum gebelikte🙈
yenihamileyiz Caglasenn teşekkür ederim öneri için☺️ ücretler ortalama ne kadar oluyor çok yüksek mi?
yenihamileyiz tubasd ben de kilo konusunda çok kızıyor dediklerinden dolayı çekindim ve gitmekten vazgeçtim çünkü hassas bi konu benim için🥲