mavisinprensesi20 Kızlar Süleyman Aslan takipliyim Palmiye hastanesinin detaylı ultrasonunu sanki daha önce pek beğenilmedigini duydum yaptıran var mı? Başka öneriniz var mı burda
Busra5189 mavisinprensesi20 merhaba ben yaptırdım çok ta güzel geçti canım ama ben Ayşegül özyapı hocaya gidiyorum zaten detaylıyı başka doktor yapıp senin doktora rapor ediyor
Cns322 Detaylısını bilmiyorum ama zamanında beraber çalışmıştık hemşireyim . Çok iyi bir doktordur. İskenderunda olsaydim kendisine giderdim.
mavisinprensesi20 Cns322 evet iyi biri ne güzel sadece işine odaklı bir hoca çok güzel motive ediyor 🥰 detayliyi bilemedim ists
mavisinprensesi20 Busra5189 bana da öyle dendi radyoloji bakıyormuş rabdevumu aldım da yine de aklımda kaldı burda daha önce yazılanlardan detaylı için gelişimde Sinan Erdoğan varmış onu baya önermişlerdi peki sizin detaylı renkli mi
Busra5189 mavisinprensesi20 hayır siyah beyaz ama doktorum her muayene de renkli gösteriyor canım ben iyi ki yaptırdım diyorum detaylıyı 2li tarama yaptırmadım ama doktorum detaylıyı yaptırmamı söyledi yarım saat kadar sürüyor senden bebeğe geçen damarlar bebeğin iç organları herşey inceleniyor