Emos07 Ergullll kuzu kese filan olusmus, ama dusuk riski varmis, ilac verdi kan durmasi icin umarim iyi gelir
-Naz- Emos07 bende 1. Saat oluyor geldm baktı bişey demedi beta HCG bakalım dedi yarı ona göre ilaç yazarm dedi
ipek76 Emos07 yerleşme kanaması olabilir bende ilk zamanlar 3 4 gün ara ara olmuştu adet olucam sökülemedi diye beklerken şuan 28+4 hamileyim😂 inşallah ters bişey yoktur 🙏
Emos07 ipek76 hafifte olsa agri varmiydi kuzum nasil oldu seninki ? Ayrica teşekkür ederim bugun gittim doktora kese filan oluşmuş dusuk riski var dedi kanama icinde ilac verdi duphaston diye kullan 1 hafta sonra bidaha gel dedi
Emos07 Ergullll sorma kuzu geceden beri kafamda kurup durdum ee diyorum hamile olmasam belirtileri niye yasim testim niye pozitif ciksin diyorum doktor kese olusmus diyince bi icim rahatladi
ipek76 Emos07 ağrım yoktu sanırım canım ya ama ufak ufak dediğim gibi 3 4 gün boyunca lekelenmem olmuştu. Ağır kaldırma bol bol uzan dinlen hiç bi iş yapma🙏
Allahkahretmesin1 Adamiranin__annesi O kadar kayıptan sonra tekrardan tedavisiz mi hamile kaldınız benim de 3 kaybım var
Adamiranin__annesi Allahkahretmesin1 evet tamamen tedavisiz ilaç bile kullanmadım. Çok üzüldüm ağladım ama sonunda oldu. Sonra oğlum olduktan sonra boş gebelik geçirdim kürtaj yaptılar şimdide 19 haftalık hamileyim yine üzülmeyin yeteri stres olmasin
Emos07 Ergullll ay insallah kuzum yaaa geceden beri cok tedirginiim😍 ultrason resmide verdi ama hala bakiyorum nerde kese diyye😂🙈