cutiebun akşama arkadaşlarla film gecesi yapalım dedik ama film bulamadık kızlar genelini izlemişiz 😂 bilim kurgu, gerilim, korku, aksiyon farketmez sevdiğiniz filmler neler belki izlemediğimiz çıkar. dram, romantik olmasın bayıyor bizi aşkolar sjsjs
Busssx cutiebun Şuan good morning veronica adlı diziyim izliyorum cidden sürükleyici polisiye tavsiye ediyorum ☺️ Neflikste bu arada
Deletedmom52620 cutiebun dur ölüler ordusu ve onun diğer serisini izledin mi netflixe bakayım da yazayım bende dram romantik izleyemiyorum bayıyor o vıcıklık zombi severiz biz 😂😂
cutiebun Deletedmom52620 zombi bende severim de hepsini izledim sjsjs 😂 belki bilim kurgu dalında izlemediğimiz vardır diye düşünüyorum
Deletedmom52620 cutiebun uyumsuzlar serisini severim hep izlerim birde harry potter nerede ne zaman görsem izlerim hiç sıkılmadığım 😂 mad max yarının sınırında zamana karşı dünya istilası Pasifik savaşı hırsızlar ordusu outlow king adalet kızıl gökler elysium dünya savaşı bırd box bourne
Deletedmom52620 cutiebun biz IP tv kullanıyoruz orada sinema kanalları var onda her gün saat başı yeni yeni filmler oluyor işte dram aksiyon bilim kurgu vs onları açar izleriz
cutiebun Deletedmom21662 izledim aşkoo sjsjs ama bir arkadaşlara sorayım bakam izlemişler mi izlemedik derlerse bende izlemedim derim 😂😂😂
cutiebun Deletedmom21662 sjsjsjsjs napayım ya ben onlardan daha çok film izliyorum ondan yapacak bişiyim yok 😂