yerlersenietipuff Kizlar ya kontrole gittiğimde orda böyle bişey dediler tam anlamadım aklımda böyle kalmış. Oradaki stajer haftadaki gün kurs gibi bişey olacak eşiniz de doğuma girebilecek gibi bişey demişti tam anlayamamıştım o zaman soramadım da geri. Size de böyle bişey dendimi aslı nedir bunun
Cananyildiz yerlersenietipuff gebe okulu diye bir sistem var ben kayıtlıyım egitimlerde samcı esnasında esimin girebileceği söylendi doğum başladığı an çıkartıyoruz dedi
Liliio yerlersenietipuff bende gebe okuluna kayıtlıydım ama bana sormadılar kayıtlı mısın vs diye refakatçın kim olucak dediler eşim dedim bayan olsa daha iyi olur dediler ben de şuan burada değiller eşim olucak dedim ama eğer imkanınız varsa bayan olsun çünkü eşimi hemşire çağırmaya kapıdan kafasını dahi çıkarttırmadılar ve eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle önermem sigara içemedikleri için stres oluyorlar😅😅😅
Cocom Ben bir kez gitmiştim kontrole. Bana da gebelik ile ilgili kurslar olduğunu, bu kurslara online ve yüzyüze katılabileceğimi söylendi. Eğer bu derslerden birine eşinizde gelirse doğum anında yanınıza girebilir demişlerdi. Sanırım aynı konu :)
Glshkyk Bende o hastaneye gidiyorum sizden duydum şimdi eğer eşler girebiliyorum ise destek için iyi bişey eşimin yanımda olması umarım olur
Glshkyk Cananyildiz benim sürekli değişiyor öz2llikle belli doktora almıyorum zwten arasamda bulamıyorum 35+1 haftadayım
Glshkyk yerlersenietipuff ay çok sevinirim bende ,öğrenirsiniz yazın lütfen birde odalar tek kişilik mi acaba