Hulyaaaaa75 Aras elisa biraz daha zor bi isim soyleniş olarak ama nursima kulaga hos geliyo bi akrabamizin üç kızı var nursima simanur aysima cocukalrnn isimleri 😊
Aras Hulyaaaaa75 üç kızının ismini sima koymasıda biraz tuhaf olmuş sanki özellikle birinin simadan önce birinin sonra Nur gelmesi bilemedim 🤷🏻♀️
Aras Harunnisa söylemesi zor bir isim mi sence burda bi arkadaş yorum yaptı çok zor isim yazık o çocuğa Dedi De 😀😀
Harunnisa Aras yoo hocte zor degil cok guzel kibar bir isim herkes kendince yorum yapıyor ne zor isimler var nursima gayet guzel uzun da degil karışık da degil icinizden ne geliyorsa onu koyun isim olarak sizin begenmeniz onemli biz sadece fikir veririz
Harunnisa Aras bende adensu koyucam kızıma mesela herkes diyor o nasil isim yok sunu koy yok bunu koy ben esimle begendim baskalarinin begenmesi pekte onemli degil hic iki isim arasinda kalmamistik allaha şükür yoksa isim konusu cok zor oglumda cok düşündük
Aras Esraarif bende severim cnm o tarz isimleri şimdiki isimlerdense bu tür isimler daha güzel ama abim kızına Sümeyra ismini bıraktı sadece bi harf farkı var 🤷🏻♀️☺️
Aras Harunnisa evet cnm ya aslında kimseye danışmadan sormadan eşinle istediğin neyse onu koymak daha mantıklı 👍🏻🌺