Yagmurrr98 Eldgrn Canım benim doktorum devlet hastanesinde ağustos için randevumu akşam beşten sonra hemen aldım iyi takip etmen gerekiyor yoksa devlette zorrr sıra bulmak saat başı bak
Eldgrn Yagmurrr98 canım sürekli bakıyorum 4′ten sonra aralıksız bir iki saat iki üç saat hatta sürekli kontrol ediyorum ama yok 3 gün sonraya farklı bir doktor aldım mecbur O da 2 hafta sonraya belki inşallah �kili tarama için randevu verir gün verir hani sürekli takip etmesem yani dakikada bir girip bakıyorum bakmazsam alıyorlar derim de yok hiç açılmıyor randevu
Tug_mel Haticee04 ben de Maltepe de oturuyorum aile hekimine dün yaptırdım sonucu akşam saatlerinde çıktı beta 0.2 çıktı bugün regl olmam gerekiyor hala bir şey yok şuan bekliyorum regl olacak mıyım diye . Aile hekimine söyledim şehir dışına çıkacağım gebelik için de bakar mısınız teste dedim baktı genel değerlere de bakılsın dedim kan idrar vermiştim . Eğer gebeysen seni muayene etmem ve bazı testlere bakmam lazım dedi aile hekimim
Mebus Devlet hastanesinin aciline git mide bulantım var de fakat hamile de olabilirim de ilaç yazmadan önce hamilelik var mı diye bakıyor zaten. Ben mide bulantısı için gitmiştim direk hamile olabilir misin test yapalım önce demişti acil doktoru
crazymommy Eldgrn Valla özel son çare olucak bu gidişle 😢 Resmen istanbulda ankarada doktor randevusu bulamıyoruz acillerde 5-6 saatimizi harcıyoruz şaka gibii..
Eldgrn crazymommy acillerde bakmıyor keşke baksa burun kiviriyorlsd yapmalarına rağmen o yüzden kolay kolay acile gitmem valla napacaz böyle yaa
meryemesra crazymommy Hamilelerin sağlık ocağına giderken randevu almasına gerek yok diye biliyorum. Benim sağlık ocağındaki doktorum bana randevu almadan gelebilirsin dedi.