Elayelay çok teşekkür ederim canım🥰🥰 bir problem yoktu cok sükür 3 aydır deniyorduk gecen ay ovülasyon testi kullanmıstım ama beni çok strese soktugunu fark ettim bu ay o yüzden doktor takibi ile ilerlemek istedim, idrarda enfeksiyon varmıs cok düsük, birde akıntım var deyincede mantar için fitil verdi, antibiyotikler verdi enfeksiyon içinde, avakado yedim her gün bal polen propolis karısımları var ya ondan esimle beraber tükettik, omega 3 d vit falan ben düzenli kullanıyordum zaten onlarada devam ettim, doktor hicbir sorun olmadığını söyledi adetin 3. günü gitmeye başladım hormon testi yaptı, adet bitince idrar testleri ve yumurta takibine basladı. yumurtam erken olgunlastı bu ay takviyelere baglıyorum, stres yapamadım cunku tatil olunca memleketlere geldik oyalandık hep onunda katkısı oldugunu düsünüyorum, doktorumda çok olumlu konusuyordu sag olsun içimi rahatlatıyordu. her günde yasin fetih meryem surelerini okuyordum rabbimden çok istedim. ilk bastan beri istedim ama 3. aya nasipmis o yüzden zamanı var canım her seyin, doktor bir sorun yok dediyse stresi azalt takviye al olur allahın izniyle🥰🥰