Hilalnur3850 Kızlar 22. Haftadayım ve 1 haftadır sürekli kaşınıyorum bacaklarım kollarım karnım falan normalmi acaba
kuzucumoglum Hilalnur3850 canım gebelik koleztazi olabilir benim ilk gebeligimde olmuştu heryerim kasiniyordu özellikle geceleri daha çok artıyordu
oykumm_1233 Hilalnur3850 3 gundur aynı şikayet bendede var sadece kollarım kaşınıyor ama benım cıddı bı sorun oluşturdugunu düşünmemiştim budurumda nabmamız gerek acaba
eyoli Hilalnur3850 bende 22. Haftadayım 3-4 gündür kaşıntım var dün kontrolüm vardı doktora söyledim gebelik kolestazı olabilir dedi önemli bir durummuş. Kan testi ve safra asiti testi yaptı Cumartesi çıkacak bakalım neymiş öğreneceğim. Sende doktorunla mutlaka görüş
oykumm_1233 Hilalnur3850 bende mesaj atıcam birazdan, sizde nedenini ögrenırsınız yazarsını tekrar ☺️
kuzucumoglum oykumm_1233 canım benim hamileliğim kötü geçiyordu gebelik koleztazi geçirdiğim sıra ölü doğum yaptım zaten ama sebebi baskaydi benim
kuzucumoglum Aysegulls doktorunla bir konuş istersen kanina falan bakıyorlar karaciger enzimlerinden olabiliyor