Lidia Kızlar 12. Haftamdayım bugün kontrolde doktorum erkeğe benziyor dedi . Bu haftada doktor tahmini doğru çıkan varmı 😍
Gamzesaa Lidia erkenden söylediyse büyük oranda doğrudur genelde göremedim tahminim yok diyorlar o haftalarda 😂
Tosbikannesi1 Lidia Bence çok alıştırma kendini. 12 de bana erkek dediler ama 15 de kız olduğunu öğrendim 🤣 iyili de güvenip alışveriş yapmamışım dedim 🤣
cgnduru Lidia erkekler kendini belli ediyor. Teyzemin 2 oglu var ikisindede 12. Haftada öğrendi… ben kızımı 18. Haftada öğrendim 😀
Lidia Gamzesaa bizde bacak arasını görmedik ama galiba tecrübesinden dolayı kafa ve kemik yapısından tahmin etti😂
Lidia Tosbikannesi1 Olursa süpriz olur 🙈1 ay sonra kontrol var bakıcaz artık 👼🏼 Bende 5. Ayımı bekliyorum alışveriş için henüz erken 😬
Lidia Lizbonn Tarama testi için gitmiştik kemik yapısından tahmin etti sanırım bizde görmedik bacak arasını henüz 1 ay sonra netleşir 🙈🥰
Tosbikannesi1 Lidia ben 5. Aya girdim ama 7 de falan almayı düşünüyorum çok da erken almaya gerek yok yine de sen bilirsin