Belief Benim gibi olan var mı? Hele yemek yediğim an direk başlıyor hareketlenmeye 🙃 simdeden böyle sonrasını düşünemiyorum 🤔
Muzlupuding Belief ben 18 haftalığım genellikle hareketini bir müzik sesi duydugunda hissediyorum tesadüf olmadıgını düşünüyorum artık 🤣
DefneErva Belief Benimki de 20 de çok hareketliydi. Ara ara bir iki gün hiç hareket etmedi. Şu an 24+4 olduk, hareketleri o haftadaki kadar yoğun değil.. Sakinledi sanırım 😂 ilerki haftaları bilemiyorum
HSena38 Belief yaaa ben sadece iki kez tekme gibi hissettim oda genelde yoruldugum günler uzanıp dinlenirken oldu 🥺💗 Hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllah 😊🌸
Belief HSena38 Hareketlilik kalmadigi için tepki vermiştir☺️ biz ayakta kalınca beşik gibi geliyor onlara hareket sanırım..
Semra41 Benımkı 31 haftalık acayıp hareketlı arabada olunca helekı😁karnıma dokunma olduğunda anında tepki verıyor ultrasonda sureklı tekme atıyor😁😁😜
Belief Semra41 Evet sizinki baya büyümüş artık o haftalarda daha etkili vurmaları oluyor ikinci gebeliğim bu ondan biliyorum ☺️
HSena38 Belief evet öyle sallaniyormus uyuyormuş sonra biz dinlenmeye geçince de hareket ediyormuş ayy daha çok hissetsem çok güzel bir duygu sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz insaAllah 🌸😊💗
Semra41 Belief benımde 3. Gebelıgım 20. Haftadan berı aynı hareketlı büyüdükçe hareketlerı kısıtlanır dıye beklıyorum ama😁 zaten 37. Haftasında sezaryen olcam😊😜😜