gul_145 Tsh değerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye gönderdi dahiliye doktoru tiroid hormonun hızlı çalışıyor dedi. Daha önce düşük yaptım bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum benim durum da olan anneler yardımcı olabilir misiniz acaba
Mysngl gul_145 benim ilk hamilelikte de bu ikincisinde de zehirli guatr var dedi tiroid değerim yüksek hep ilaç kullandım doğuma kadar bunda da öyle kullanıyorum
Bernnnaaaa gul_145 bende hep tiroit ilacı kullanıyorum hatta bugun kan verdim şuan değer iyi ama ilaçı bıraktığım an başladığı için asla ama asla bırakmamam gerektiğini söyledi doktor. İlacı kullanırsan hiçbir sorun olmaz canım
Sinemkocak gul_145 gebelik icin kan verdigimde benimde yuksek cikti ilk aydan beri ilac kullaniyorum. 5aydir her ay gidip kan veriyorum normal cikiyor degerlerim doguma kadar ilac kullanmaya devam etcem
[silindi] gul_145 tsh yüksekse tiroid yavaş çalışıyordur aslında tam tersi olmalı. Mutlaka ilaçları düzenli kullanın benim de yüksekti gebelikten önce baktırdım ilaca başladım hala da devam ediyorum. Muhtemelen hayatım boyunca da kullanacağım ilacı.
Tr2603 Benim de tsh hormonu yüksekti doğal iyotlu tuz ve iyot damlası kullandım (lugol solutions) şu an normal değerlere ulaştım tavsiye ediyorum size de
Kity gul_145 @[silindi] nin dediği gibi canım doğrusu Ben yıllardır kullanıyorum ilaç (100 mg) Gebelikte dozunu artıyorum çünkü tsh değerim çok yükseliyor Yüksek olması bebeğin zeka gelişiminde sıkıntılara yol açıyor Allah korusun düşüklerede neden oluyor ama ilaçlarını düzenli kullanırsan sıkıntı çekmezsin 😊