Asenaguney Kızlar salgın mı var ne var anlamadım. İsalim midem bulanıyor karnım ağrıyor halsizlik var kafamı kaldıramıyorum 18.haftadayım
HilalEyce Asenaguney bayram da bende sizin gibiydim. Serum taktılar hemen geçti. İmkanınız varsa doktora gidin.
Umran__37 Asenaguney bende gecenlerde ayniydim ishal migde bulantisi ve halsizligm vardi bol su tukettim birde gunde 2 tane muz yedim ishali kestim sonra da dinlendim bol bol iyilestim muzu deneyin isterseniz
gizem1218 Asenaguney bende öyleyim şuan ishalim midem bulanıyor sürekli uzanmak istiyorum halsizim ve 18. Haftalık oldu ondan mı ki acaba
Burcu0707 Asenaguney kovid belirtiside oluyor haberin olsun enistem teyzem kovid ve belirti ishal migde bulantisi
Elif927 Bende aynıydım bayağı ağır geçti tek serum fayda etmedi antibiyotik vermek zorunda kaldılar . Çok geçmiş olsun . Hiç beklemeyin doktora gidin derim ben enfeksiyon çok önemli inşallah bir an önce iyi olursunuz.
Sbm050421 Asenaguney bence ciddi bir salgın var , her allahım günü kaç kişi koronayım yazıyor , bende sonunda oldum , asabım çok bozuk
teachervera Asenaguney Bebeğim 1 hafta çekti ishal günde 25 bez yapıyordu serum verildi geçti çok şükür