Yeniannebirkiz Merhaba gülsen anneler merak ediyorum panik sorunu olupta sezeryan yapmakta anneler var mı nasıl geçti neler yaşadınız ben korkuyorum bira cesaret almak istedim
Bukiiiiiiii Yeniannebirkiz Bendede var panim atak doktoruma sakinlestirci vurmasini soylicem yoksa kalbim nabzim Allah ne verdiyse atar durur valla
Nurellak Bnde de panik atak ve anksiyete var sezeryan istedim nasipse 3 hafta sonra doğum çok stresliyim ve korkuyorum
Yeniannebirkiz Bende merak ettim başından geçen var mı acaba benim de nasipse perşembe günü doktorum gel dedi panik atağım var dedim o önemli değil dedi sakinleştirici yaparız filan ama ben Yinede tereddüt ettim sormak istedim
Elilar2225 Yeniannebirkiz bende var panik atak 16 gün önce doğum yaptım spinal sezaryen doğum başlamadan ameliyat masasında atağım tuttu ama doktorumu görünce hemen geçti kendim de şaştım 😁
Yeniannebirkiz Elilar2225 sakinleştirici yaptılar mı nasıl geçti doğum süreci toparlanmanız kolay oldu mu neler hissettiniz acaba
Elilar2225 Yeniannebirkiz sakinleştirici yapmadılar hayır çok iyi geçti doğumum da sonrası da. Kısa sürede toparlandım zaten. Daha doktor gelmeden sanki zaman hiç geçmeyecek gibi geldi ölürüm ama doğuramam sandım çok kötüydü nefes alamadım hatta kalkmak istedim masadan . Ama doktorum o kadar iyi bir insan ki onu görünce hemen geçti