handesenerr Kuzucuğuma oda yapmayı düşünmüyorum beşik alıcam sadece oyun parkının beğenildiğini duydum bir kaç kişiden kullanan varmı acaba birde beşiklerinizi nerden ve ne kadara aldınız 😊
Ece06 handesenerr ben yatak odama anne yanı beşiklerden aldım tam bitiştiriyorsun yatağının yanına onlardan... hayalimdi o yüzden 😬😍
Zeynooo handesenerr ben iki kısımda ahşap kullandım bu bebegimde oyun parkı aldım bakalım nasıl olucak :))
denizefe en guzelı park yatak bambudan besık aldık bes sene once zaten ırı bebektı hemende hareketlendı dprt aydan snra kaldırdık korktuk duser dıye park yatagı uc sene kullandık ıkı senedır normal bazada ytıyor ıkıncı bebısıde agbısının park yatagında yatırıcaz ınslaah
pamuk_anne Ece06 kesinlikle ilk 6 ay anne yanı kullanılmalı. Hem anne rahatı için hem bebegin kendini güvende hissetmesi için :) açıkçası elimi uzatınca bebeğe dokunmak isterim, eminim onun da benim elimi hissetmeye ihtiyacı olacak..
Ece06 Minikdunyam ben miniçodan aldım agashi anne yanı beşik şimdi baktımda sana göndermek için bulamadım aynısından 0-2 yaş yazıyordu kullanım için ama ben ürünü çok beğendim uyku seti cibinlik yatağı ve beşiği 400 tl ye temin etmiştim
pamuk_anne Ece06 agashi besikler anne yani oluyor muydu? Yani bir kenardaki parmaklıklar sökülüp tamamen anne yatağına birlestiriliyor muydu? Arada hiç koruma kalmadan bebek sanki yanınızda yatiyormus gibi olması lazım da sanki ben onlar sabit beşik diye hatırlıyorum :)
Ece06 pamuk_anne kesinlikle katılıyorum ben yatak odama koydum henüz kendi odasına yatağını yaptırmadık mobilyası var sadece orayada nasip olursa doğumumdan sonra kütüphaneli montessori yaptırıcaz inşallah nasipse 😍🙆🏻♀️🙈🤰🏻
Harunnisa handesenerr ben besikte kullandim memnun kalmadim pglum hic icinde yatmadi suan park besik alicam ileride icine koyarim isimi yaparken oyununu oynar daha rahat 3-4 yasina kadar kullaniliyor arkadasim kullaniyor cok memnun iki cocuk büyüttü park besik birsey olmadi
Ece06 Minikdunyam http://www.agashi.com.tr/agashi-anne-yani-bebek-besigi.html Ürün bu ... burada cibinlik biraz farklı sadece...normalde gönderilen daha güzeldi bende ki ... bi de fiyat bu sitede farklı ama miniçoda daha uygundu inşallah denk gelip bulursun
Edanurusta handesenerr Bende evimde yer olmadığı için ayrı oda yapamayacağım başta. İlk çoçuğum olduğu için mobilya beşik istiyorum. Park beşik çok daha spor duruyor. Görsellik açısından mobilya ama kullanış açısından park yatak. Çok kararsızım 🤦♀️😭
Ece06 pamuk_anne yok yok değil çoook fazla araştırdım ben agashi iki türlü var birisi sallanabilen normal beşikler onları tercih etmedik ... diğeri de tam anne yatağının yanına beşiği getiriyorsun yan tarafta ki tahtasını yukarı kaldırıp indirdiğinde sıfır bire bir bitişiyor sanki yanında yatıyormuş gibi... bak işte burada önünde tahtayı indirmemişler ama normalde indirebiliyorsun biz çok beğendik kurulumuda acayip kolay matkap vida olayı yok http://www.agashi.com.tr/agashi-anne-yani-bebek-besigi.html
Anneyimm handesenerr ben park yatak aldim yerim olmadigi icin odada yapamicam park yatak 4 5 yasa kadar kullaniliyorms cevremdende duydum bunu ama.henuz kurmadik 3 ayimiz var daha