Dilekzamn Kızlar merhaba 30+3 haftalık hamileyim kasıklarımda ağrı var başta takmıyordum ama şimdi oturup kalkınca resmen taş kaldırıyor gibiyim lavabo seferide inanılmaz böyle bir durum yaşayan varmı ilk gebelik yoksa normal süreç mi böyle?
Smgesmge Dilekzamn bebek pozisyonuyla alakalı olabilir haftanız erken henüz. Ayaklarınızı yukarı kaldırıp yatın pozisyon değiştirince rahatlarsınız. Ben çok ayakta kalınca bende de oluyordu.
Bsrkdr Dilekzamn bende 30+3 üm benim de bugün sağ kasığımda ağrı başladı oturup kalkarken özellikle netten araştırdım normal olduğu yazıyo
Dilekzamn Bsrkdr evet bende bakıyorum sürekli kontrol gününe de var daha ondan bir sorayım dedim sizin bebegin pozisyonu nasıldı
tuugba Benim bebeğim 20 haftalık ve bir aydır ağrıyor yürüdüğümde hareket ettiğimde doktorumla görüştüm bebeğin baskı yaptığını ve fazla kilolarımdan ağrıdığını bu ağrılar olduğunda uzanıp dinlenmem gerektiğini söyledi
Dilekzamn tuugba yani dinlenmek bana pek birşey yapmıyor öylede agrım var 20 haftada hiç hamile olduğumu bile anlamyordum güzel geçti şu 27den sonra sıkıntı