Ceylannrr Kızlar 7 haftalık hamileyim acaip bulantım oluyor hiç bişey yiyemiyorum yemek yapamıyorum kokulara gelemiyorum kullandığınız bişey yada önereceğiniz bişeyler var mı
ardaada Ceylannrr bende de hiç bir şey fayda etmedi ne yazık ki. doktor önerisi ile prilam kullanmaya başladım 3 haftadır. çok iyi geldi.
Gamzer Ceylannrr Ben gebeliğimin başından, doğurana kadar prilam kullandım canım gece yatarken iki tane içiyordum. Ben çok faydasını gördüm, içmeyi unuttuğum gün bulantidan ölüyordum resmen.
Elifmstf Ceylannrr bazı günler hiç bişey yiyemedim ne yesem çıktığı oldu. Doktorum prilam Dr diye bı ilaç yazdı sabahları içiyorum iyi geliyo doktorunuza soyleyin bence
Melismelo Hicbirşey fayda etmemişdi bende ama limon ve limonlu su gibi, sebze salata salatalık havuc gibi şeyler iyi geliyordu sanki
Ebbbr Prillam kullanıyorum bende 8. Haftadayım kullanmama rağmen kusmadığım gün yok. Su bile içemiyorum yiyebildiğim tek şey ekmek ve türevleri 😓
seymanuurr Geceleri 2 tane prilam içiyorum ve sürekli leblebi yiyorum midedeki öz suyunu emiyor rahatlatıyor