onurhan Instagram’da bı çikolata sayfası vardı ya burda bulamadım şimdi hastane odası ikramlık için hangisiydi 👀
berceste5155 onurhan instagramda butiktasarım_06 var ben henüz yaptırmadım ama kuzenim yaptırdı memnun kalmış bana da o tavsiye etti
cgnduru Tutiko moli çikolata 5 10 lira daha uygun ama ben sipariş verecekken şikayet sayfasında baktım baya kötü şeyler vardı o yüzden moli cikolatadan vazgeçtim. Çikolata deposu iyi diyorlar sanırım bende oraya yaptiricam
Kadriyearslan Esrakky onurhan Ben yaptırmadım ama arkadaşım söz çikolatası yaptırmıştı bende doğumda yaptıracağım Allah nasip ederse ☺️
zehraduman cgnduru bugün sipariş oluşturdum çikolata deposundan gelince yorumu güncellerim çok övdüler inşaAllah güzel gelir🤭
onurhan MDeniz42 benim doğuma 2 hafta var Allah nasip ederse yarın öğrencem bakalım çikolata deposu sayfasından ben daha kapı süsünü de yaptırmadim o ayrı konu 🙈🤣
MDeniz42 onurhan benim de 25 gün kaldı. Ve çikolatasıyla kapı süsü hâlâ duruyor geç kalmamışızdır inşallah
mirage333 MDeniz42 benim 8 günum var doguma daha dün sabah siparis verdim 😂 saolsunlar acil diye not düstüler hemen hazirlayıp bugun kargoya vermisler cikolatayı
mirage333 onurhan https://instagram.com/bebekcikolatasi?igshid=YmMyMTA2M2Y= Bu sayfadan. Bugun paylasılmıs olan Ayaz bizimki 🤭