Ozgetpz_38 Merhaba arkadaşlar Kayseri System Hastanesi Prof. Dr. Gökalp Öner hocaya giden var mı memnun musunuz rahim filmi ve aşılama fiyatları nedir giden varsa bilgi alabilir miyim ?
Minigindunyasi Ozgetpz_38 efso bir doktor ama hastasi çok ama doktor iyi ilgide yani ne beklediğini bilemem ama işinin ehli
Busenurrr97 Ben onun sayesinde ikizlerime hamileyim 21 haftalık çok memnun kaldım çok iyi doktor ve hastanede çok iyi aşılama bilmiyorum ama tüp bebek yaptırdım ilaçlar dahil 20 bunu buldu
Ozgetpz_38 Busenurrr97 Maşallah kuzum tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende iyi bir doktor diye duydum ama bazıları da çok hastası var ilgilenmiyor falan dediler bende karar veremedim inşallah gideceğim bende. 6cm kistim var benim de ilk aşılama düşünüyorum bakalım nasip canim 🌸😊
Busenurrr97 Ozgetpz_38 yok valla çok güzel ilgileniyor evet hastası çok sadece bekleme süresi biraz uzun sürüyor o kadar
Ozgetpz_38 Minigindunyasi Çok teşekkür ederim kuzum bende gitmeyi düşünüyorum kistim var benimde aşılama düşünüyorum
Ozgetpz_38 Minigindunyasi Yumurtalık kisti kuzum 6 cm alınması gerekiyor mu onun için de gideceğim canim
Ozgetpz_38 58Esra Çok teşekkür ederim yorumunuzu yeni gördüm. Kist aspirasyonu yapıyor sanırım yumurtalik kisti var bende rahim filmi de çekilmedim ilk görüşme ücretsiz mi acaba sizin ne probleminiz vardi acaba
Ozgetpz_38 minikcikolatammm13 Hayir Yumurtalık Kisti 6cm basit kist galiba igne ile boşaltiyormus hoca canim
minikcikolatammm13 Ozgetpz_38 hımm çikolata kistini aspire ettiğini gördüm paylaşımlarda da normal kist dikkat etmemişim🤗 hayırlısı olsun hakkınızda
Ozgetpz_38 minikcikolatammm13 Canim ben sordum hocaya mesaj attım normal kistide aspire ediyor musunuz diye ettiğini söyledi kuzum. Sizde mi Gökalp hocaya gidiyorsunuz gidiyorsanız memnun musunuz
minikcikolatammm13 Ozgetpz_38 yok ben Semih zeki uludağ a gidiyorum. Gökalp hocayı araştırmıştım sadece