Aysekalkan 34cu haftayı görsem derdim.galiba 32anca gitcez acil yatış yapıldı preklemsiden dolayı 😭yine erken doğum hay sipam aplalarina benzesende vaktinde doğsan🙃😊hep.korkunicindeydim zaten ve yattık hastanedeyim
Kedilivebebelilili Aysekalkan 28.haftadayim bende de preeklampsi rahimde çentik bebeğin suyunda azalma var ciğer gelistiriciye başladık hayalim 32.haftayi görebilmek birbirimize dua edelim mi 🌹🤲
Gamzesaa Aysekalkan çok mu yüksek tansiyonlarınız belki alfametle istirahatle düşer güzel düşünün tecrübeli annesiniz zaten bir gün bile kalsa kardır kendinizi motive edin allahın izniyle düşecektir
Gamzesaa Kedilivebebelilili inşallah görürsünüz 28 de iğneleri yaptırıp 34 36 ları gören çok gebe var siz de olabilirsiniz rahatlayın kendinizi strese sokmayın en büyük etken o malesef normalde evde tansiyonum 12 yi bile görmezken doktorun tansiyonun yükseldiği an alırım doğuma demesi sebebiyle her doktora gittiğimde 13\8 oluyor artık beklemiycem 34 de alıcam dedi bana da eve geldim yine hep 120 80 lerdr aynı tansiyon aleti aynı teknik tek sebebi stres yapıyor olmak siz yapmamaya çalışın 32 bari olun inşallah 🙏
Aysekalkan Kedilivebebelilili insalah şimdi ciğer gelistirici iğne yapıldı aplalari onu görmedi onlar bile büyüdu nasipse olur gider
Aysekalkan Gamzesaa teşekürler canım zaten bekliyordum Allahdan tansiyon hamdolsun normal.kacagimiz yüksek cikdi idrar tahlili iyi çıkmadı yani
Gamzesaa Aysekalkan protein varsa durum biraz daha ciddileşiyor malesef ama olsun bebeğiniz sağlıkla dogsunda şu an onun için kuvoz anne karnından daha sağlıklı olabilir hayırlısı için dua edin 🙏
Kedilivebebelilili Gamzesaa ne güzel şeyler söylemişsiniz ağzınız dert görmesin , çok ama çok teşekkür ederim dediğiniz gibi rahatlayabilmek şu evrede o kadar önemli ki umarım başarabilirim .. umut oldunuz rabbim razı olsun sizden 💜🤲
Gamzesaa Aysekalkan bunun haftası ona göre daha da iyi koşullar da öyle inşallah hiç sorunsuz atlatırsınız bu süreci