Tuba1818 Thloe regl oluyorum zannettim fakat 2 gün leke şeklinde gelince test yaptım silik cizgi çıktı doğru sağlık ocağına ve sonuç gebelik😍
Sengulenes Koku hassasiyeti, aşırı uyku hali, yorgunluk, mide bulantısı. Adet gecikmesi beklemeden anladım ve test yapmıştım 🥰
prenseslerblogg Thloe ben böbrek taşı düşürüyordum ağrı kesici vurulmak için doktora gitmiştim doktor benden kan istemişti orda öğrendim belirti yaşayamadım çünkü çok küçüktü değerim 16ydı ☺️
Peelinn Thloe 2 gün reglim gecikmişti, aşırı uyuyordum elimi kaldıracak enerjim yoktu . Yine de ihtimal vermiyordum ama hadi bi yapayım dedim pozitif çıktı🤣
Minnieand Thloe hiçbir belirtim olmadan sabırsız biri olarak adete dört gün kala öğrendim planlı gebelikti 🤣
iremdemir35 Thloe göğüs hassasiyetim fazlasıyla vardı aşırı uykum geliyodu oturduğum yerde uyuya kalıyodum ve adet sancısı gibi sancılar çekiyodum🤭
Nazliemre Thloe Thloe Sürekli idrara çıkma vardı. Gitsem dahi sanki hiç gitmemişim gibi kasıklarım da ağrı hissediyordum. Ve ani duygu degisimlerim vardı. Test yapmadan ben hamileyim demiştim.
Gulays Thloe hiç bir belirtim yoktu doğum günümde bir elbise giymiştim minicik bir göbek pirtlamisti eşim sende birşeyler var demişti sonraki gün test yaptım ve pozitif
Tugba_1221_kalp Thloe bulantı ve adet gecikmesi ilk belirtiydi. İkinci gebeliğim ilki de çok bulantılıydı ilk günlerde hemen başlıyor zaten yine öyle oldu🥲 testin anında çift çizgi olucağı bulantılardan belliydi 😂Allahım bekleyen her kadına tattırsın🤲🏻 Birde henüz 3 haftalıkken falan bel ağrısı yaşadım tutunmaya başladığı dönemlerdi galiba belim tutulmuş gibi bir keskin ağrıydı.
Gizemebrar Thloe adetim geçikince test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim öğrendim ki 1.5 aylık hamileyim o zamana kadar bir belirtisi yoktu anlamdım
MinikBrokoli 1erkekkannesiiii aynı bende öyleydim vücut normalden sıcak olunca dikkat çekiyor tabi😂😂😂
MinikBrokoli Lazer epilasyon sayesinde tüysüz olan ben , bir kaç gün içinde tüylenme oldu , tırnak uzaması ve hiç ağrımayan göğüslerimin dikkat çekecek kadar ağrıması regl 6 gün kala erken test evde yaptım Erken olmasına rağmen koyu çizgi çıktı ||
Zeynepdemirrr 2 haftadır baş ağrısı çekiyordum sonra bel ağrısı vurdu ondan sonrada adet sancısı gibi kasık ağrılarım sonra göğüs ucuma dokununca ağrıyordu. adet günüm yaklaşmıştı tabi benim ama adetim de gecikmişti sonra şüphelendim normalde gecikme olmaz aksine bir iki gün erken gelir test yaptım 3 defa emin olmak için silik çıktı. Üstünden 1 hafta geçti kan tahlili verdim gebe olduğumu öğrendim🥰
Damy_mom Doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 gün ara verilir regl görmek için fakat görmedim o süreçte 7 gün dolduktan sonra ilaca geri başlamam gerekiyordu ama başlamadım normal de de düzensizdi baya bazen bi kaç ay regl olmadığım olurdu vücudum da da ilaç şişlik yapıyordu bırakayım bu süreçte içmeyeyim kilo da var gebe kalmam diye düşündüm sonra bi hafta içerisinde de sık idrara çıkmaya başladım ne oldu ne ara oldu direk hamile kalmışım hiç ihtimal vermiyordum düşünmüyordum eşim olsun ne güzel olur falan diyordu ama planım yoktu evde bi test yaptım çift çizgi ohaa oldu ilk tepkim 🤣🤣 akşam bir daha test aldım bir daha çift çizgi çok değişikti ama şimdi komik geliyor 😃😃 23 haftalığız ♥️