Emell06 Sürekli düzenli olan regl 5 gün geçmişti ve aynı zamanda da covid pozitiftim öğrendiğim de🤦🏻♀️ 5 haftalıktı 🥰
Merve4525 Adetim iki gün gecikti test yaptım öğrendim 🥰 çok erken öğrendim doktora gittiğimde kese bile belli olmuyordu . 🤦🏻♀️
Dilosss167 Thloe saatlerce uyusam yine de uykumu alamıyordum aşırı uyku hali yapmıştı birde koku hassasiyeti 4. Gün geciktiğinde idrar testi yaptım 3 defa üçünde de kontrol çizgisinden önce test çizgisi çıktı 🤣
Edabebek Thloe herkes bana yüzüne bı parlaklık beyazlık gelmiş dedi bende o gece rüyamda çift çizgi test gördum sabah yaptım test uyanınca gerçek çift çizgiyi gördüm reglime daha vardi
Havva673 Thloe adetten 5 gün önce kadar öğrendim belimde ayaklarımda ağrılar oldu genelde bende ayaklarıma vurur vücudumda bi değişiklik olunca covid olduğum da da ağrıdan uyuyamamıştım😂
Ziynet4459 Benim 6. Hislerim çok kuvvetlidir ben tam olarak hissettim yani hem de 15 günlüktü test yaptım negatif çıktı eşime kalk kan tahlili yaptırıcaz dedim sonuç bi çıktı pozitif😂😂
Mebus Ziynet4459 adetten sonra mı 15 günlükdü ilişkiden sonra mı ? Benimde adet başlangıcımdan 12 gün geçti kan versem çıkar mı ki
inci- Ramazanda oruç tutarken cok açıkıyordum birde sürekli uyuma isteği Reglimde gecıkınce öylesıne test aldım ve pozitif 🥹🫠
beyzagl44 merdiven falan cikarken nefesim daralıyordu ve her ayağa kalkmamda başım dönüyordu. kesin cok kötü bir hastalığım var diyordum. bebekten umudu kesmistim, test yapmak haftalar sonra aklima geldi.
melikenehir Thloe kasik ağrılarım vardı ilk hamileligimde regl olcam saniyodum simdi tecrubeliyim tabi aynı ağrılar olunca anladim😅
LamiyaCetinkaya Thloe Ben halsizlik, mide bulantısı ve ishal ile öğrenmiştim, adet ağrılarım vardı bir de normalde gecikmem çok olur ama adet günüme 1 hafta kala adet ağrıları başladı ondan şübhelendim adetim 1 gün geçince de test yaptım 😍
esrabugraazra Sık sık idrar a çıkmaktan. Başta üşüttüm zannetmiştim ama baktım ki bu üşütme gibi bişey değil
EceeVeAnnesi Thloe Şaka gibi olacak ama hayatımda ilk defa popomda basur oldu, o zaman anladım ☺️ Adetime az bir zaman kalmıştı, popom çok acıyordu ne oluyor diye kafayı yemek üzereydim. Adetim 4 gün geçince, basur da geçmeyince test yaptım ve pozitifi gördüm 🥰