[silindi] Genetik testine eş ile birlikte mi gidiliyor kızlar ve mesela ben söylesem sadece pihtilasmaya bakabilirler mi?
Rabia_zanile [silindi] benim 8.haftada kalbi durdu bebegimin genetik test istedim pıhtılaşma için. Doktor seninki farklı bir neden ama yine de yapalım için rahat etsin dedi sadece benden kan aldı ama eşimin de imzasını almışlardı imza cok gerekli mi bilmiyorum
Princessmom [silindi] ben tek kan vermştm pıhtılaşma için. Ama iknizinde dna sına bakmak isterse doktor eşinde vercek. Pıhtılaşma için tek kadın veriyor.
[silindi] Rabia_zanile yaa bana hic bilgi verilmedi tesekkur ederim gecmis olsun. Ben bir daha ariyim bu yeri sorayim en iyisi
[silindi] Sarahh benim pihtilasma icin istedi doktor yoksa ikimizin genini tasidigini biliyorum tesekkurler 🤣
[silindi] Sarahh hamile oldugumu yazmayi unutmusum canim pihtilasma icin istedi doktorum ben var olabilir deyince istedi.
Celiktss Eşinizle gidip karyotip analiizi verirsiniz. Size de pıhtılaşma testi yapılır genetik araştırma için Kan alacaklar ikinizden de
[silindi] Celiktss yaa canim eşim calisiyor gelemiycek o yuzden merak ettim… tek gitsem olmaz mi şimdi. Zaten hamileyim bu arada pihtilasma icin istedi doktorum.