Mervaln En kullanışlı göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz? Aldığına değecek kullanan annelerden öneri lütfen🐣
Marisol Mervaln https://www.anneysen.com/ilk-yil/makale/emzirme-senin-icin-inceledik-en-iyi-10-elektrikli-sut-pompasi_10668 Ben lansinoh tercih ettim.
Marisol AiA olabilir ama listede 3. Sırada. Bir farkı yok. Sonuçta en iyi 10 markayı derlemişler. Herkes kendi bütçesini düşünecek sonuçta 👍🏻
HalisEbruoban Mervaln benim ablam lansinnoh kullandi teklisini cok memnun kaldi bende kizimda kullandim gercekten cok iyi simdi ikinci bebegimdede kullanicam tekli olani kullandim bu arada
blackberry118 dphnln Jokerin gece indirimlerini takip edin bikac gun once 2lisini 230a aldim ben. Gece 10la sabah 10 arasi baya indirim oluyor bazen. İnstagram sayfasindan takip edebilirsiniz indirim olunca duyuruyorlar
Cemrelif Mervaln tavsiyeler üzerine lansinoh aldım. Etrafımda sıklıkla iki marka önerildi diğeride medela idi. Onun teklisi daha pahalı olduğu için lansinoh aldım. İnşallah kullanan arkadaşlarım gibi memnun kalırım.