Ysm20 Haftama göre göbeğim fazla büyüyor.Keseyi gördük ama daha kalp atışını ve bebeği görmeye gitmedim.Karnimin bu kadar büyüme sebebi ikiz gebelik falan olabilir mi hiçbir fikrim yok.
Nurten2610 Ysm20 canım bende 9 haftalık hamileyim benimde ilk günden beri öyle şimdi herkes hamileliğimi anlıyor 6 aylık gibi nerdeyse iştahım açıldı baştan o yüzden diye düşünüyorum birde kabızlık var gaz var bende ona yoruyorum
minik_koala_ve_annesi Ysm20 bagirsaklar hareketli oldugu icin o haftalarda gaz siskinlik kabizlik sorunu olur canim
Pijamaskeliler Ysm20 11 haftaya girdim gaz da çıkarıyorum günde 2 kez büyik abdest yapıyorum çokta su iciurom karnım 4 aylık gibi sürekli cnki yiyorum kusma yok baştan beri deli gbi yiyorum 🤣 yarın kontrol var en son 8 de gordum ins iyidir 🤲🏻
Yagmurrr98 Ysm20 7 haftalıkken belli olacağını sanmıyorum kendinizi şişiren şeyler tüketiyor olabilirsiniz
Yagmurrr98 Nurten2610 Bende 9 haftalıgim ne karnım var ne şişlik kusmaktan zayıfladim akisine yemekler kabusum oldu
Ysm20 minik_koala_ve_annesi eczaneden gebelikte kabızlık için kullanmaya uygun ilaç aldm.eczaci hergun yada ihtiyaç duyduğunuz da kullanın dedi.Sadece bir kez kullanabildm sancıdan doğum yapicam sandm
minik_koala_ve_annesi Ysm20 bagirsak duzenleyici ilaclar bagirsak tembelligine yol aciyor ilk etapda bence bol su komposto posali seyler tuketin belki asarsiniz bu durumu eczaci satmak ister cunku para kazanacak doktora da sorabilirsin canim
Nurten2610 Pijamaskeliler aynen bende ha kusmaya baslicm ha kusacam bol bol yiyeyim ne de olsa o zaman veririm diyordum ama hiç kusmam olmadı 🙄
Ysm20 Pijamaskeliler eczacıya defalarca hamilelikte kullanımı uygun mudur diye sorarak aldığım için güvendim bir kez kullanabildm gerçekten çok kötüydü
Pijamaskeliler Ysm20 kız eczanedekiler herşeyi bilir mi doktordan daha iyi aman aman gebelikte bazı şeyler bile yemiyoruzda aman aman 🤦♀️
Pijamaskeliler Nurten2610 evet az önce daha çok bulantı hissi oldu yemek sonrası hale devam ediyor buna bile seviniyorum taze fasulye pişirdim kokusu o kadar kötü geldi ki burnumu tuttum🤣
Nurten2610 Pijamaskeliler valla kilo vermek istiordum 60 ile hamile kaldım 62yim şuan sırf kilo için kusmak isterdim ki yemekten kesileyim ama çok şanslıymısız başkalarına göre 😁
ilosmoms Nurten2610 emin olun bulantı kilolu olmanızdan çok daha kötü ilk hamilelegimde ben de sürekli kustum midem küçüldü 49 kilo kaldım şuan kilo almaya çalışıyorum alamıyorum
Nurten2610 Yagmurrr98 işte herkesin başka bir derdi var kilo var kusma yok kilo alioruz sen zayifsin kusma var kilo veriorsun
-Papatya- Ysm20 vücudun alışık olmadığı bir şeyler oluyor içerde o yüzden öyle şişlik oluyor ve gaz problemi de oluyor o yüzden de şişlik var. Benim karnımda hiç yoktu dümdüzdü ama şimdi büyüdü bianda sanki 3-4 aylık gibi