FiruzeAlagoz1207 Kızlar dün kontrole gittiğimde doktor bebisin kafasına bakarken ta vulvamin başına kadar indi kafası doğum kanalına mi girmiştir bisey demedi 32. Haftamdayim sizde de böyle oluyor mu
Dilaraortacc1 FiruzeAlagoz1207 benimde aynı bebek dönmeye başlamış eğer sizinti ya da lekelenme olursa hemen gel dedi aynı haftada
FiruzeAlagoz1207 Dilaraortacc1 böyle akintim da artmaya başladı gibi hissediyorum bana bisey demedi nst de güzel çıktı yine de tedirgin oldum
MeriHera FiruzeAlagoz1207 evet, zaten siz kendi kendinize endişe ediyorsunuz şuan merak etmeyin Dr bişey söylememiş bende 35.haftadayım bana da bakarken öyle bakıyor her yeri görüyor herhalde sorun yoksa benim içinde sorun yoktur
FiruzeAlagoz1207 Dilaraortacc1 sende kalca ağrısı var mı peki ben çok kötüyüm ya ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum yatmak zulüm oldu zaten 😭
Dilaraortacc1 FiruzeAlagoz1207 2 gündür felaket sanki dayak yemiş gibiyim magnezyum kalsiyum da kullanıyorum fayda etmiyor
Dilaraortacc1 FiruzeAlagoz1207 ah bi bilsem salı günü kontrolüm şeytan diyor şimdi kalk git ama kesin doktor normal dicek😁
FiruzeAlagoz1207 Dilaraortacc1 ben dün gittim magnezyum yazdı dün bi kere içtim içtikten sonra 2 saat rahattım ama gece gene uyuyamadım ağrıdan bakalim biraz daha kullanayım fizik tedaviye gidicem olmadı yoksa ben bu halde nasıl doğururum onu düşünüyorum 😂😂