-Naz- Kızlar sağlık ocağına gttim 5 dedi doktor%80 hamilesin dedi ama adet oldum bu ne demek oluyor anlamadm
MinnieMouse -Naz- adetin gecikmiş miydi canım? Normal adet olduysan kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin, tahlil vermeseydin hiç farketmemis olurdun muhtemelen. Her kadın mutlaka farkında olmadan yaşıyor bunu.
Minik_prenses -Naz- beta takibi hiç yaptırmadın mi 5 çıktıktan sonra Bence acile falan git belki kanama oluyorsundur adetle bı alakası yoktur
-Naz- Minik_prenses hayr Pazar test yaptm evde silik çıktı dün kan verdim bugün çıktı ama adet oldm doktora sylemedm adet oldm ne dyecek dye
Mucizem1207 -Naz- bence doktora git betana baksınlar yine benimde adetim 4 gün falan geçti betaya baktırdım 270 3 gün sürmedi düşük yaptım beta 53 çıktı adet gibi oldum kimyasal gebelikmiş geçen sene yaşamıştım bu durumu
Tutiko -Naz- evet agrı. Cok oluyor rahmn gebelige hazrlanıyorya sonra dökülüyor işte agrında cok oluyor
Limonzeytin mertedamom sabah belli saate kadar alınıyor kocaeli deyim merkeze yakın 10.30da kadar verileblyor. Yere göre değişir son saati siz 9da verin derim
HappyNewMoom -Naz- 2 ay önce yaşadım aynısını 105 çıktı kan sonucum kısa süre sonra adet oldum kimyasal geçirmişsin. Ancak şuan 6 haftalık hamileyim 2 ay sonra tekrar kaldım kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalınıyor:)
-Naz- HappyNewMoom ben ilk defa byle bişey yasadm hamile sandm çünkü 3 doğum yaptm ( biri ölü ) testler yapınca çift çizgi tam çıkardı bu silik öyle kan vermek istedm sadece 5 dedi doktor
Limonzeytin mertedamom geç düşüyo genelde gece falan .. ama ben sağlk ocağnım bağlı oldğu il sağlk müd. Sayfasndan bakıyodum öğleden snra yansıyodu oraya.