Yasemin34 Ftsgms34 ben ilk doğumumu 3 yıl önce yaptım 2 bin indirim hiç yapmadılar şuan ikinci doğumum siz fiyat bilgisini nerden aldınız ve kesin indirim yapıyorlarmı
Ftsgms34 Yasemin34 Fiyat bilgisini yatış bölümünden alıyorsun indirim yapıyorlar zaten o verdikleri fiyatta tavan fiyat indirebildiğiniz kadar indirin gayet iyi niyetli insanlar zaten yardımcı oluyorlar
yektanem25 Puding Evet yolun başında olsak her neyse dediğiniz gibi devam etcem mecburen yapicak bişey yok
Akbasinci Benim doktorum normalde Levent mıhcıoglu kendisinden asiri memnunum esencandaydi sonra muaynane acti kendine anlasmali oldugu hastaneler var ama yani 7 bin ile 10 bin arasi diyo cok fazla geldi bana o yuzden doktor ve hastane bakiyorum uygun fiyatli
Akbasinci Yasemin34 o kadin hakkinda kadinlar kulübunde cok sikayet var bediha hanima baktim ama randevulari doluymus malesef
Akbasinci yektanem25 sevinc hanimdan memnunmusun bende orda levent mihciolguna gidiyordum ayrildi ordan klinik acti anlasmasi vardi esencana disardan geliyordu sorun cikmis gelmiyormus artik anlasmali oldugu diger hastanelerde 7- 10 bin araai diyo ortada kali. Resmen doktorumu birakmak istemiyorum 300 tl muayne ucreti odedim 33 haftaligim su saaten sonra doktor degistirmek istemiyorum ama mecbur kalacam gibi keske 4 bin 4 bin 500 deseler banada
yektanem25 Akbasinci çok memnunum ilk doğumum da orda oldu ilgisi alakası desteği on numara bide eli mi hafif derler bilmiyorum doğumdan sonra hiç yatmadam hemen ayaklandim şu anda çok yardımcı cesaretlendiriyor bana da 4.500 fazla geldi ama bırakmak istemiyorum. Daha 7 haftaniz var durumunuzu anlatın bir görünün belki içinize siner
Puding yektanem25 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽 Hayırlısı neresiyse orada olur umarım 🥰
Akbasinci yektanem25 simdi aradim hastaneyi normal dogum fiyatini ogrenmek icin hastaneye gelip dogum seklinize bakilmadan fiyat veremeyiz dendi benim ilkide normal zaten cok sacma su fiyat veremeyiz mevzusu
Kubukargl Akbasinci herkese ayrı bi fiyat çıkarıyolar sinir oldum cidden ya kuzenimede normal 4 bin sezeryan 5 bin demişler 1 aydan az kaldı doğumuna
Kubukargl Akbasinci Anladım canım diğer ay kontrole gittiğimde bide ben fiyat alayım tekrar ne diyecekler acaba 😂
Kubukargl moom222 Tamam canım çok sağol bizde fiyat alırken bilinçli bi şekilde fiyat alırız bu şekilde teşekkürler
Ceren1calhan Akbasinci özele verdiğiniz doğum parasının neredeyse yarısını alıyorsunuz sonradan. Bunu araştırın