yagmurrrra minik_koala_ve_annesi 24.haftada 750 gram 31 cm di erkek bebiş şimdi 26+3 olduk 28de kontrol var merak ediyorum🤭🧿
minik_koala_ve_annesi yagmurrrra sizin boy uzunmus canim 24+3 deyim bu gun gittim 27 cm 900 gram olmus 1 hafta onden gidiyormus kilolu bebek grubuna giriyor
Ebrulimomm minik_koala_ve_annesi ben de şuan 25. Haftadayım 950 gram 27-28 cm dedi boyu da , bir hafta önde gözüküyor dedi ama iri bebek gibi bir şey demedi bana da haftasından fazla mı olmuş oluyor kilosu acaba
yagmurrrra minik_koala_ve_annesi maşallah sizinkinede🧿 iri falan demedi 3 gün önde gidiyormuş doktor sadece çok güzel gidiyor dedi☺️
minik_koala_ve_annesi Ebrulimomm sizinki bence tam benimki 24. Hafta ise 1 hafta onde gidiyor gelisime gore 25. Hafta benimki 900 gram 27 cmse sizinki 25 ise benimki siiznki ile uyusuyor yani sizin haftaniz ileride degil bence tam gibi
Ebrulimomm minik_koala_ve_annesi olabilir doktorum o şekilde olduğunu söyledi tabi tam mı ileride mi bilemiyorum , gerçi sağlığı yerinde olanında en önemlisi o
minik_koala_ve_annesi yagmurrrra olsun dogumdan sonra veririz insallah 😇normal zamanda alsaydim kiloyu dert ederdim de bebis icin oldugundan cani sag olsun😇🥰