LaRabiss Yabumi yok ben 32 haftalığım diye henüz gezmedim 35 de gezmeyi düşünüyorum, şimdilik bilgi aldım sadece ama doğum odası sancı odası hepsi kişiye özel dediler gezip büyüklüğüne bakan varsaa yazarsa mutlu olurum bendee :)
Merve0817 Bizede kendi doktorumuzun normal doğum ücretine 4500 dediler doktorlara göre değişiyor galiba
LaRabiss Merve0817 Evet doktora göre değişiyormuş doğum ücretleri, hepimiz güzelce kavusalim insalalh bebeklerimize🍀
Nazendehanim Merve0817 olabilir ,Derya hocanın doçentlik unvani olduğu için muaynesi de bir tık pahalı diye biliyorum
Merve0817 Bütün doktorlar için geçerli bu galiba gece gelmesi için ekstra ücret ödemiyorsunuz bizede öyle söylediler
Semaan LaRabiss dün görüştüm canım bende asiye uzuna gidiyorum haftaya doğum kısmetse sezeryan olacagı için 7.800₺ dedi bizede dedik indirim yapın falan yapmadılar 1 hafta sonra doğumu olan bile zamlı fiyatımdan oldu dedi ama ben şeyi sormayı unuttum o kadr para vericez eşimde ameliyata girebiirmi acaba diye
Semaan LaRabiss canım eşler sezrryana doğuma gitebilirmi diye sorarmısım o kadr para veriyoruz sonuçta🤣
LaRabiss Semaan bencede girmeli, sormadım ben sezeryan düşünmediğim için hiç bilgim yok o konuda 🙈 o kadar paraya bencede girmeli :)
LaRabiss Nazendehanim evet muayene ücreti de değişiyor doğum ücretleri de değişiyormuş doktordan doktora