Berdenigus Merhaba güzel anneler 😍 günde 1 kez türk kahvesi içmek hamilelikte bir sakıncası var mı? Bilgisi olan anneler yazabilirler mi 😊
Sherry Berdenigus normalde acayip severim türk kahvesi double sade acı acı😋 ama gebelikte 200 mg kafein alınabilir. Türk kahvesi 165 mg die okumuştum bi yerde buna dayanarak o gün içerisinde kafein içeren başka bişey içmediysem ben 1 tane içiyorum☕️
Deletedmom727272 Berdenigus günlük 225 mg sınır, bir bardak Türk kahvesi de yaklaşık 75 mg falan. Afiyet olsun😌😌
Tugce_Bakar Berdenigus Merhabalar hiç bi sıkıntı yok günde bi fincan içebilriz doktorum da öyle söyledi
Deletedmom52620 Deletedmom727272 hahaha şimdi bunu okuyanlar evine hassas terazi almaya gitti bu ölçüleri kaçırmamak İçin insanlara kötülük ettin hahahahh 🤣🤣🤣
Deletedmom727272 Deletedmom52620 3/1i olduğunu anlasalar yeter yievrum🥰🥰 Ben kötülüğü sana edecem sonunda😈😈😂
Pijamaskeliler Berdenigus beni aşırı wc götürüyor gebelikte azalttım 10 günde bir içiyorum normlde hergun içen biriydim ama idrar sökücüymus cunki aşırı cise gotrruo😀
Erdemirmerve61 8,5 aylık hamileyim her gün bir fincan sade kahve içtim rahatlatmıştı çaydan tiksindiğim için çaya ara vermiştim ben
Limonzeytin Berdenigus yok skntısı ben ufak 2 fincan içiyorm günde. Doktorum skntı olmadğnı söyledi. Günde 200ml fazla kafein iyi olmuyor sdce. Çayda içmedğm için skntı olmuyı kısacası😊👍