Busem44 Fztsevda 37.hafta ve sonrası benim normalde dündü hastayım diye yaptıramadım halim yoktu bir sonraki muayane de yapacak
Ozlm0916 Fztsevda bi sorun olmadığı sürece geç yapılıyor ben 35 haftalıkken girdim çatı muaynesine sancılarım yüzünden
naimegrbz Fztsevda benim doktorum da 38. haftada yapcam dedi yani 3 gün sonra kontrolum var 38+1 oluyoruz kordon dolanması nedeniyle sezeryan olmak istiyorum yinede yapar mı bilmiyorum
Gizem0654 Minikbebegim1999 ben sadece bit kere alttan muayene oldum oda kalp sesini net duyabilmek için oldu şu an 11 haftalığız göbekten bakılıyor.
Minikbebegim1999 Gizem0654 10+1 haftaligim bende 9+4 de gitmiştim altan baktilar usten denediler ama göremedi bidahaki kontrolüm 12 haftalikta inşallah üsten bakarlar valla altan biktim artık
Minikbebegim1999 Gizem0654 belcikadayim canm ben burda hep oyle 12 13 haftaya kadar aşağıdan bakiyorlar
Gizem0654 Minikbebegim1999 demekki oranın prosedürleri farklı umarm bir an önce kurtulursun o zaman canm :)
Fztsevda 34+4 deyim dün doktora gittim ilk defa NST yapıldı alttan muayene yapmadı şuanlık gerek yok rahim ağzın kapalı dedi