Mnk16 Bir özele gittim bir de devlete ikisi de Hamilesin ne kan serumu ne de kan iğnesi verebiliriz dediler sezeryana gireceğim 1 Ağustos’ta şurada kalmış on gün kimse bana kan vermiyor ben anlamadım ya piskolojim bozuldu, çevremde yaptıranlar var
Mnk16 asuyalin hap kullanmıyorum şurup kullanıyorum onunda kendine hayrı yok üçüncü aydan beri kullanıyorum
Tiredshe Mnk16 peki doktorlar tam olarak ne diyor benimde demir eksikliğim var ilaç kullanıyorum sadece doğumda gerekirse kan veririz dedi doktorum
Mnk16 Tiredshe doktorlar diyor ki doğumdan iki gün önce serum takılmalı kendi doğum doktorum da şimdiden iğne yada serum al diyor dahiliye risk var veremem diyor bilmiyorum onların da kendilerinden haberi yok
Gulcahan Demir ilaclarinizi süt ürünlerini tüketmeden 2 saat öncesinden yemek yemeden de yarım saat öncesinden alırsanız daha çok faydasını görürsünüz
Mnk16 Gulcahan öyle yapıyorum hatta meyve alıyorum hemen sonra yada C vitamini daha etkili olsun diye
Leyli_Nehar Mnk16 bende 37. Haftadayım sizin gibiyim kan değerim 8 de devlete gidiyorum dün doktora söyledim sonuçlarıma baktı ve akşama kadar yatış vererek demir serumu taktı. İsterseniz kan sonuçlarınızla bi devlete gidin yardımcı olabilirler