Prensesbii15 Aşırı miğde vulantim var tuzlu kraker yiyorum daha çok bulanıyor ne yapabilirim siz neler yiyorsunuz
melikenehir Prensesbii15 tuzlu eksi şeyler yiyip bastırmaya çalışıyorum kısa sürede olsa rahatlatıyor ama sabahtan akşama kdr sürekli bulantım var
Tubiis_0 Prensesbii15 tavsiye hiç veremiyorum çünkü benim mide bulantımı hiçbirşey geçirmemişti aylarca çektim 🥺
Minigim38 buz ve sade dondurma tek cözümüm buydu. Asidi kaçmış kolaları, meyve sularını, sodalari dondurup çatır çutur yiyordum meyveleri dograyip üstune su soda vs katıp dondurup yiyordum
Prensesbii15 melikenehir benimde sabahtan beri bulantım var sabah kahvqltida kaymak üstüne reçel şurup yedim o bulandirdi istifra ettim kraker su falan yedim hala bulantim var sabahtan beri bişey yiyemiyorum
Prensesbii15 M-r-ve denedim bı kase yogirta tuz ekip yedim bı sure idare etti tekrar başladı bulantım şuan da salatalık tuzladim yiyorum
M-r-ve Prensesbii15 aynen zaten komple kesmiyo maalesef en son doktorum zofer 8mg verdi o iş gördü baya azalttı bulantılarımı ama korkudan artık kullanmıyorum az yemeye çalışıyorum, tost ya da sade yoğurtlu makarna ile hayatımı sürdürmeye devam ediyorum😂
melikenehir Prensesbii15 ben açken istifra ediyorum karnım tokken sadece bulantim oluyor yada pis bi koku alırsam öğürüyorum yemeklerden tiksindim her şey pis kokuyorum ilk hamileligimde 16.haftama kdr cektim bu ne kadar sürecek bilmiyorum bunlar yetmezmiş gibi tansiyonumda düşüyor sürekli sanki hamile değil hastayim😔
Prensesbii15 melikenehir bizde 11+5 feyiz bulantı hapı verdi doktorum ama yinede faydası çok nadir oluyor
VerdaY Merhaba ben yüksek kilo ile hamile kaldım 75.5 du şuan 70.5 oldum bulantılar yüzünden 16+4 üz prilam kullandığımdan beri çok şükür iyiyim 16. Hafta fa kontrolüm vardı doktor artık bulanmaz miden dedi vermedi o 2 gün ölümde bana ağzımı acıp tek bi şey yiyemedik. Sonuç yine prilam’a bağlandı :)
Prensesbii15 VerdaY bende 48 kilo ile hamile kaldım ama hiç kilo alamıyorum prilam bende kullanıyorum doktor bana 2 tane uyumafn önce iç dedi ikisi beni maf ediyor bende tek atıyorum iyi geliyor