Sehrbnon122 Kızlar 20 haftalık ikizlerime hamileyim ve sabah uyandıgımda iki göğsümde de süt gibi beyaz degil de su gelmişti ıslaktı yani bu normal mi sizin geldi mi böyle bisey basına gelen varmı?
aysegulcemal66 Sehrbnon122 normal canım bebek şuan seni emdiği için yani yarayisli şeyleri alıyor kötü süt denilen şeyler de göğüs uclarimizdan akıyor.
Rnaslh Sehrbnon122 Benimde 26.haftalarda geldi kuruduğunda sarı renkliydi bende çok telaşlanmıştım ama normalmiş ☺️🌸
Sehrbnon122 Tospikannesiiiii benim cok az geldi 2 defa canım sıkmıyorum erken dogum riskini artırıyormuş dedi çoğu
aysegulcemal66 Sehrbnon122 sakın böyle düşünme annem olmadığı için herşeyimi kayınvalideme sorarım o bana herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatır sağolsun. Öyle şeyleri takma kafana yani
aysegulcemal66 Sehrbnon122 genelde onun için badem yağı sürüyorum karnıma ve goguslerime işe yariyormus. Denemekte fayda var
Sehrbnon122 aysegulcemal66 zeytinyağ sürüyorum ben karnıma çatlak var diye ama badem yağını da denyecem tesekkür ederim e