tontonhanim Kızlar 15+5 haftaligim az önce hastaneden geldim de merak ettiğim bir şey var bu Bpd değeri ne oluyor bilen var mı? 15 haftalık ultrasonlariniza bakar mısınız bir zahmet kaç mm yazıyor Bpd değeri yardımcı olur musunuz 🤗
yigitinannesiiiii tontonhanim canım o her bebekte değişir ki başkasının bebişiyle kıyaslama bebişini genetik faktörler vs etkiler yani BDP yi Ha merak ediyosan 15 haftada değilde 16+4 te 3.43cm di
EmineDefneGokce tontonhanim ölçüye göre hafta belirleniyor zaten 1 hafta önde veya geride çıkabilir son adet tarihine göre karşılaştırırsanız
tontonhanim yigitinannesiiiii ya işte benim kafama takıldı bpd 2 hafta büyük görünüyor haftasından o yüzden merak ettim diğer değerler tam haftasıyla uyumlu ama bu değer 17+4 görünüyor o yüzden merak ettim
tontonhanim EmineDefneGokce benim 2 hafta önde diğer değerler haftasıyla uyumlu bu değer 2 hafta önde olunca korktum açıkçası
yigitinannesiiiii tontonhanim benim şuan Bdb hepsinden önde gözüküyor bacak ve kolları geride ama ben biraz genetiğe bağlıyorum durumu iri kafalıyız çünkü😂😂😂
tontonhanim EmineDefneGokce doktor şuan için hicbise demedi detayliyi biraz erken bakalım dedi o yüzden stres yaptım 😐
tontonhanim yigitinannesiiiii ahahsh ya bizim genetik karışık yaa mesela eşim ve ben yüzümüz kafamız küçük kardeşim ve kaynimin büyük 😂
yigitinannesiiiii tontonhanim detaylıdan sonra bakarsınız duruma canım doktor takipte olur bu iki haftalık fark kapanada bilir ha çok aşırı artarsa tabi sıkıntı olabilir ama şuan canını sıkıp bebişide stres etmemelisin Rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşAllah 😘😘