Safiyenurrr Devlet hastanesin de eşini yanına almiyorlar mı ilk defa gidicem doktora haftaya kalp atışı ile kese görmek için
Eldgrn Safiyenurrr bazı ozellerde bile almıyorlar canım koronayi bahane ediyorlardı azaldı o arada da kabul etmediler şimdi yükselmeye başladı hiç kabul etmezler
Seyma_nur1 Safiyenurrr maalesef canım almıyorlar bu durumdan çon müzdaribiz özel hastane klinikte yok burda😒
Denizovski Safiyenurrr Güzel bir dille rica ederseniz alırlar bence benim eşim girmişti. İlk defa göreceğinizi heyecanlı olduğunuzu söyleyin doktor kabul eder ☺️
Nurcantas65 Almıyorlar genelde yoğunluk oluyor zaten kapıda gebeler bekliyor onlarca. Doktora girerken sorarsın olur diyosa onu bilmiyorum artık :)
Deletedmom52620 Safiyenurrr ben geçen gördüm almışlar ama yoğunluk yok diye mi aldılar yeni mi bebekleri bilmiyorum karı koca çıktılar bende test sonucumu almaya gittiğimde gördüm. Ama benim gittiğim doktor hastayı bile zor alıyor 5 kişi filan giriyoruz halay başı eksik oluyor 😂😂
nilsmomy Safiyenurrr valla ben bugun ilk defa devlete gittim, almadılar 😂😂 zaten ultrasonu bile göstermiyor doğru düzgün hiçbir şey göremedim