Arslanyavrusu123 Genel sezeryan sonrası auqmentin 2 kutu 1000mg yazmışlar sabh akşam tok alıyorum yalnız genel anesteziden mi bilmiyorum yada haplardanmı bebeğim hep bi uyuma halinde emiyo yatıyo
Bebekdelisi Arslanyavrusu123 cok uyku halında kalıp 2 saatı geçiyormu emzırme aralıgı zor uyanma varmı
Pcoslubiranne Arslanyavrusu123 bebekler zaten uyur normal yani 3 saatte bir uyandirip beslemeniz gerekiyor. Dikislerinizin iyilesmesi icin kullanmanuz lazim disi yapistirma ama ic dikisleriniz de var.
cileklicookie Arslanyavrusu123 merhaba bende genel anestezi sonrasi antibiyotik aynisindan vermislerdi bebegimde cok uyku yapti diyemem ama bende cok uyku yapmisti
Pcoslubiranne Arslanyavrusu123 daha 1 hafta olmus normal. Tadini cikarin buyudukce uyanik kalma suresi uzayacak o uyudukca siz de uyuyup dinlenin.
Arslanyavrusu123 Bebekdelisi evet ben emmek için altını açyrm uyanıyo emıyo geri memede uyuyo sarılık cıkmadı ama bu kadar fazla uyumasıda nlrmalmi 6günlük
Arslanyavrusu123 Pcoslubiranne yani şöle 2 saatte bi emziriyorum kaldırıyorum emiyo geri uyuyo öle gözü açık gün içerisinde durmuyo hep uyuyo sarılık glanda cıkmadı
Bebekdelisi Arslanyavrusu123 sarılık cıkmamıs ne güzel o zaman normal zaten uyuyarak büyüyecek korkma canım
HafsaMeyra Genel anestezi az da olsa bebeğe geçtiği için uyku halinde oluyorlarmış dün anestezi doktoru söyledi bana