Deletedmom987 Perşembe günü doğum yaptım ayaklarım balon gibi inmiyor bir türlü şişlikler nasıl geçecek bunlar ya
Deletedmom73711 Deletedmom987 Ayaklarınızı bel hizanızda tutmaya çalışın, altına yastık koyup destekleyin ve protein ağırlıklı beslenin bunların işe yaradığını duymuştum
Ozlemyeni Deletedmom987 zor muydu ayaga kalkmak falan?doktor banada sezeryan dusun dedi kafam karisti anlatabilir misiniz neler yasadiniz? Süt sorun oluyo mu? Agrisi nasil? Bi de neden sezeryan oldunuz acaba?
Kbraylmz1 Deletedmom987 zamanla geçiyor bana da ilaç alerji yapmıştı hamileyken hiç ödemim şişmem olmamıştı sezeryandan sonra sanki daha bi karnım büyüdü ayaklarım üstüne basamıyordum ellerimi oynatamıyordum sizin de böyle mi acaba ? 10 gün sonra ufak ufak geçmeye başlamıştı
Handedede Deletedmom987 haşlanmış yumurta önermişti doktor, benimde cuma sezaryenim var. İnş bir an önce iner sislikleriniz
Deletedmom987 Ozlemyeni İlk ayağa kalktigimda illa ki biraz yanma ağrı oldu ama yurudukce o ağrı azaldı, sütüm ilk günler damla damla geldi simdi daha iyi geliyor bebek emdikce, baş çevresi geniş dedi doktorum bana o yuzden sezaryen oldum
Deletedmom987 Kbraylmz1 Ellerimde pek yok ödem ama ayaklarımda bileğimde baya var özellikle sağ ayağım balon gibi