Ozlemyeni Bugun cati muayenim vardi.doktor çatın 10 uzerinden 6 dedi.bebek zayifmis cok rahat dogum olmaz ön taraftan basıkliginiz var dedi🤦♀️ Siz karar verin nasil isterseniz dedi🤦♀️ Napcam simdi ya
hilalhanim Ozlemyeni çatım geniş olduğu halde son dakika nefesim gitti bebeği ani olarak tutup aldılar yani darlık varsa zorlamayın. Önemli olan bebeğin sağlığı o an çıkamadı oksijensiz kaldı diyelim ne olcak? Dr karar versin
Ozlemyeni hilalhanim doktor bana birakti.10 uzerinden 6 . Bebek kucuk yapabilirsin ama 10/8 olan hastalarim daha rahat dogurdu karar senin dedi
hilalhanim Ozlemyeni ultrason yanıltabilir bunuda düşünün derim doğum günü ultrasonda 3700 görünüyordu 3990gr doğurdum kilo değişebiliyor kendinize güveniyorsanız doğurun. Normal doğum sağlıklı doğumdur fakat bebek öncelikli ben çok zorlandım eğer son dakika hızla alınmasa ya ölecekti ya engelli olacaktı
Ozlemyeni hilalhanim yani annemle esim güvenmiyo bana zaten canin tatli diyolar ama vucudumda kesi olsun istemiyodum bi de ayaga kalkmak zor sezeryanda ne bilim ya🤦♀️ Siz nasil ayaga kalktiniz surec nasildi
hilalhanim Ozlemyeni benim canım çok tatlı benim normalden başka şansım yoktu ben doğurduysam herkes doğurur ben elim kesildi diye yemek yapmayan birisiydim. Bir haftada toparlandım
hilalhanim Ozlemyeni normal doğum yaptım açılmam vardı bebek artık kendisi gelmeye hazırdı sezeryane bir durumum yoktu