Fatmadeniz Arkadaşlar 31 haftayı doldurdum bebek çok hareketlı yatarken dahi göbegımı sanki delicek gibi itiyor diye düşünüyorum bazende Rahime baskı yapıyo sanki tualetım varmış gıbı oluyor sonra yukarımı çıkıyor geçiyor
Deletedmom434 Fatmadeniz 30 haftalığız bizde özellikle bu saatlerden gece 3’e dek içeride bir parti var 🎊
Asafinannesi Fatmadeniz tuvalet hissimin olmadığı bi an yok sanırım 🤭 aynen dediğin gibi çıkası var sanki öyle bir hırsla vurmak oğlumdaki 😅 yerimden sıçratıyor uykudan uyandırıyor 🤭
ArzuGl Evet aynen o şekilde bizde de. Bazen çok daralıyorum canım acıyor resmen herhalde yerleri daraldı ya ondan yapıyorlar
Kagan_pasa2 Deletedmom434 doğum pozisyondan sonra bebegimin hareketleri azaldi genelde asagida hareket ediyor 33. Haftadayim normal mi acaba
Fatmadeniz Babamız gece geliyor eve işinden dolayı ben uyurken babasını hissedip göbegımı zıplatıyot minik balıgım işte ozamsn eyvah delip çıkacak diyorum
Busratye ArzuGl benimkide kakafı sağ taraftaydı kasıktan yukarıda. Bugün kontrol var ama hiç dönmüş gibi gelmiyor. Normal doğumuda çok istiyorum ama bakalım
ebrarecem Gündüz durmuyor gece zaten hiç durmuyor tuvaletten bahsetmek bile istemiyorum eşim bile tuvalete az gittiğim zaman soruyor sen neden tuvalete gitmedin diye 😂😂😂