Yenidilek Merhabalar 31 haftalık gebeyim ve bu sabah testimin pozitif çıktığını öğrendim. Bu süreci atlatmış olanlar neler yaptınız tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz? Nasıl beslendiniz takviye olarak ne kullandınız?
dfnomr Yenidilek merhaba bende ctesi test verdim ve pazartesi sezaryenim vardı pozitif çıktı kelle paça çorbası içtim bol meyve yedim ballı süt içtim her gün bir kupa nane limon yaptım içtim bugün negatife döndüm çok şükür
[silindi] Yenidilek eşim pozitif çıktı ben de hafif bir şekilde geçiriyorum galiba. Zaten astım ve burun tıkanıklığı kronik olarak var bende ekstradan baş ağrısı ve halsizlik var çok kötü olursam parol kırıp içiyorum. Ekstradan takviye almıyorum multivitamin ve omega 3e devam ediyorum. Ateşiniz çıkarsa doktorunuzla iletişime geçin
Ummay_can Bende günde 2 tane ballı ıhlamur içerek ve 3 lt su ,muz , meyve bol yedim c vitamini al bol bol geçmiş olsun kendini sıkma ama ben cok korkarak sürekli doktorumla iletişim halindeydim ama doktorum boşa paniklememem gerektiğini demişti geçmiş olsun:)
Yenidilek Ummay_can geçmiş olsun size de yapacak bişey yok olduk bir kere üstelik oğlum da oldu benimle birlikte 31 aylık o da onun da ateşi yükseliyor ara ara ben yalnız olsam bir şekilde idare ederdim de çocukla mecburen ilgileniyorum. Gebelik süresince kullandığım vitaminler var zaten onlara ek olarak kullanayım C vitamini teşekkür ederim
Yenidilek [silindi] bende de burun tıkanıklığı geniz yanması bir de hafif öksürük var. Dün biraz da nefesim kesildi astımım falan olmamasına rağmen size de çok geçmiş olsun