Tombikis96 Esoli yukarda arkadaşın da dediği gibi nazara çok inanıyorum AA hemen olmuş şöyle böyle diyen de çok oluyor tabiki isteriz bizde herkes duysun sevinsin ama bi netleşsin sonra ☺️Ama artık sıkma canını olan olmuş
TinyBabys Esoli ben de eşime kızıyorum keşke söylemeseydin diye. Ağzında bakla ıslanmıyor. Duyurmak istesem ben ararım zaten. Ama bayılıyorlar böyle şeylere.
ozgune Ben kızmazdım.İnsanlar güzel bi şey duyunca paylaşmak istiyorlar.Tabii keşke önce size sorularak haber verilseydi ama kötü niyetle yapılmamıştır bence.Umarım bebeğiniz sağlıkla doğar🌸
Esoli Zeynepmum annesi benım bulantım olduğunu anladı eşimde olabılır demıs Buda herkese yaymış annesi
Rbadrn_solmz Benim test pozitif çıktığında 5 haftalık hamileydim eşime kimseye söyleme emin olalım demiştim . Söylememişti emin olduktan sonra sadece ailelere söyledik .
Sarahh Esoli bende öğrendiğim andan hiç gizlemedim söyledim 3 aylık olana kadar heryere yayılmıştı hamileliğim
HSena38 Esoli ben aileme de dedim kimseye demiyorlar kayınvalidem yayıyor herkese saçma bir yerde bile konuyu bağlıyor hamile diye 😏 Sinir oluyorum cinsiyeti daha öğrenmedim öğrensem de hemen demicem
Dilaraortacc1 Esoli sen gönlünü ferah tut Allahını izniyle bisey olmaz ama saklamk imkansız gerçekten biz sadece kaynanmgile söyledik duymayan kalmamisti 🤷♀️🤦♀️